ABD Renault landt in Dokkum

Zaterdag 29-03-2014
DOKKUM - Parachutisten landen as. zaterdag 5 april bij de nieuwe vestiging van ABD in Dokkum. Na een sprong boven de stad zullen de parachutisten om ca. 11.30 landen aan de Brêge, vlakbij de nieuwe ABD vestiging. Hierna zal de sleutel worden overhandigd aan het team van ABD Dokkum. Dit team is samengesteld uit ervaren Renault medewerkers.

Hoewel er de laatste tijd meerdere autobedrijven gestopt zijn, opent ABD een nieuwe vestiging in Dokkum. In tegenstelling tot de parachutisten is het plan om in Dokkum te starten niet uit de lucht komen vallen! Om de klanten van ABD in Dokkum en omstreken beter van dienst te kunnen zijn, is besloten om ook hier een vestiging te openen. De klant is welkom voor zowel onderhoud als aanschaf van een auto. In deze vestiging zal een groot aantal jong gebruikte auto’s worden aangeboden. “Wij hebben er zin in”, aldus directeur Wybe Kooistra. “Dokkum kan nu ook profiteren van onze enthousiaste medewerkers die écht meedenken met de klant.”

ABD Renault won 5x op rij een Europese prijs voor kwaliteit. Deze prijs werd uitgereikt op basis van bevindingen van de klanten van ABD. Vanaf dinsdag 1 april as. kunnen klanten al terecht aan de Brêge voor onderhoud of aanschaf van een auto.

terug naar overzicht
ABD landt in Dokkum
© Foto's: ABD Renault


Vandaag op de radio

00:00-18:00 | RTV NOF Nonstop
18:00-19:00 | Goed gestemd
19:00-21:00 | Leafde foar muzyk
21:00-23:00 | De Smachtwacht
23:00-00:00 | RTV NOF Nonstop
Klik hier voor programma- informatie