Acroteams Wardy geplaatst voor halve finale NK

Maandag 20-03-2017
URETERP - Zaterdag 18 maart werd in Ureterp de districtfinale acrogym voor de D en E-teams gehouden. Twee teams van Wardy hadden zich hiervoor geplaatst en deden ook dit keer weer hun uiterste best om een plekje voor de landelijke halve finale te bemachtigen.

In de ochtendwedstrijd mocht het junioren D-team de vloer betreden. Het team bestaande uit Lemmy van der Zee, Renate Talstra en Rixt Boersma lieten een keurige oefening waar ze vooral technisch goed op scoorden. Met een totaalscore van 32,43 mochten zij het brons in ontvangst nemen en zijn hiermee ruimschoots geplaatst voor het landelijke halve finale.

In de middag was het de taak aan Janna Mout, Renee Fleury en Noa van Houten om zich bij de beste teams van Groningen, Friesland en Drenthe te werken. Tijdens de afgelopen twee wedstrijden was dit D-lijn team oppermachtig, maar afgelopen zaterdag lieten ze een paar kleine steekjes vallen. Gelukkig kende dit geen consequenties, want ook zij hebben zich geplaatst voor de halve finale. In mei mogen deze teams opnieuw aantreden en gaan zij proberen om zich te plaatsen voor het Nederlands kampioenschap.

terug naar overzicht

© Foto's: Eigen foto


Vandaag op de radio

00:00-18:00 | RTV NOF Nonstop
18:00-19:00 | Goed gestemd
19:00-21:00 | Leafde foar muzyk
21:00-23:00 | De Smachtwacht
23:00-00:00 | RTV NOF Nonstop
Klik hier voor programma- informatie