Ap Maliepaard neemt afscheid van de JJ Boumanschool

Maandag 17-07-2017
DOKKUM - De heer Maliepaard heeft na 44 jaar in het onderwijs werkzaam te zijn geweest, waarvan meer dan 41 jaar verbonden aan de JJ Boumanschool, afscheid genomen van het praktijkonderwijs.

De heer Maliepaard is in 1976 begonnen als docent en heeft vanaf 2006 de functie van adjunct-directeur bekleed. Tijdens zijn loopbaan heeft dhr. Maliepaard vele zaken eigenhandig ontwikkeld en gemaakt; van lesmateriaal tot onderwijskundige verdiepingen. Deze verdiepingen hebben geresulteerd in het onderwijs zoals dat vandaag de dag gegeven wordt op de JJ Boumanschool, een school voor leerlingen die meer gebaat zijn bij praktisch leren.

Een overzichtstentoonstelling maakte deel uit van het afscheid, hierin was een overzicht van het ontwikkelde werk te bezichtigen. Op donderdag 13 juli hebben de leerlingen op feestelijke wijze afscheid genomen en op vrijdag 14 juli heeft het personeel en genodigden afscheid kunnen nemen. Tijdens het afscheid werd de JJ Boumanschool deze dagen omgetoverd tot het “Ap Maliepaard College”.

De leerlingen hebben de heer Maliepaard op hun eigen wijze in het zonnetje gezet en voor hen was er “patat van Ap”.

terug naar overzicht
Ap Maliepaard neemt afscheid van de JJ BoumanschoolAp Maliepaard neemt afscheid van de JJ BoumanschoolMeer info & foto's op www.rtvnof.nl
© Foto's: Eigen foto's


Vandaag op de radio

00:00-18:00 | RTV NOF Nonstop
18:00-19:00 | Hoezo Kleinkunst
19:00-20:00 | Fryslan Fan
20:00-21:00 | Werom yn de tiid
21:00-00:00 | RTV NOF Nonstop
Klik hier voor programma- informatie