In de ban van Broadway: een spetterende show

Zaterdag 18-03-2017
KOLLUM - Vrijdag 17 maart was de start van het thema: In de ban van Broadway in de theater de Colle in Kollum deze prachtige show vol met showelementen werd op gevoerd door ‘Oud’ leden van TLM van jong en oud uit Kollum. 

Het was het 25 jarig jubileum van de muzikale show daar om is het groots uit gepakt met prachtige decors. Ook  dit jaar veel stukken zijn geïnspireerd op bekende musicals zoals Cats, Hairspray en The Lion King. Gastoptredens die naar Kollum zijn gehaald zijn Thijs Meester en twee verschillende dansgroepen uit Sumar en Zuidlaren. Voor het publiek was het een avond vol diversiteit  en veel gezelligheid!

Voor zaterdag zijn er nog kaarten beschikbaar wees er snel bij want op is op. Aanvang zaterdag 18 maart om  20.00 uur, deuren zijn open vanaf 19.15 uur. Kaarten zijn verkrijgbaar bij speciaalzaak M. Hilboezen aan de Voorstraat in Kollum. De prijs is € 5,50 voor de zaterdagavond. Dan is er namelijk een extra gastoptreden en muziek na in de foyer, kortom alles voor een gezellig avondje uit!

terug naar overzicht
In de ban van Broadway: een spetterende showIn de ban van Broadway: een spetterende showMeer foto's & info op www.rtvnof.nl
© Foto's: Sake Beerstra


Vandaag op de radio

00:00-19:00 | RTV NOF Nonstop
19:00-21:00 | Country Trail
21:00-22:00 | Brasstime
22:00-00:00 | RTV NOF Nonstop
Klik hier voor programma- informatie