Be Quick Dokkum scoort veelvuldig tegen VIOD · Foto('s):

Be Quick Dokkum scoort veelvuldig tegen VIOD

donderdag 19 januari 2017

Be Quick heeft dinsdagavond de oefenwedstrijd tegen derdeklasser VIOD met maar liefst 10-0 gewonnen.In de rust stond het 4-0 en na de theepauze werd nog zesmaal raak geschoten. Be Quick speelde in een hoog tempo en vooral in de tweede helft werd het niveauverschil tussen de twee teams heel duidelijk.

Rudolf Banga was vijf keer trefzeker, waaronder twee keer uit een strafschop. Aldert Hietkamp en Richard Kempenaar (strafschop) scoorden beide één doelpunt en Wiebe Aardema zorgde in de tweede helft met een glaszuivere hattrick voor de 10-0 eindstand. Zaterdag speelt Be Quick in en tegen Marum en een week later begint de competitie met een zeer belangrijke wedstrijd tegen Meppel.

Verslag: Meindert van der Schaaf

• 00:00 - 07:00
  • 07:00 - 09:00
  • 09:00 - 10:00
  • 10:00 - 16:00
  • 16:00 - 17:00
  • 17:00 - 18:00
  • 18:00 - 19:00