Bijeenkomst nieuwe inwoners Kollumerland

Woensdag 15-02-2017
KOLLUM - Dinsdagavond 14 februari om acht uur ontving het college en de gemeentesecretaris de dertig nieuwe bewoners van Kollumerland c.a. in het gemeentehuis te Kollum. De nieuwe bewoners werden welkom geheten door burgemeester Bilker van de gemeente Kollumerland c.a.

Bewoners zijn in 2016 in de gemeente komen wonen. De gemeente wilde graag persoonlijk in contact komen met de nieuwe inwoners en hen informeren over gemeentezaken en de service die men van de gemeente mag en kan verwachten.

Tijdens deze avond vertelde burgemeester Bilker over de gemeente en de toekomstvisie. De wethouders gaven een toelichting op de verschillende beleidsterreinen die ze in portefeuille hebben. Vervolgens werd er een rondleiding gegeven door het gemeentehuis.

In de pauze was er gelegenheid te praten met het college van B&W, de gemeentesecretaris (algemeen directeur)  Men kon verschillende kaarten en foto’s van de woonomgeving inkijken. Ook kon men schriftelijke vragen indienen. Na de pauze was er gelegenheid mondeling vragen te stellen. In iedereen kreeg een tasje mee met informatie over de gemeente Kollumerlandc.a.

terug naar overzicht
Bijeenkomst nieuwe inwoners KollumerlandBijeenkomst nieuwe inwoners KollumerlandMeer foto's & info op www.rtvnof.nl
© Foto's: Sake Beerstra


Vandaag op de radio

00:00-18:00 | RTV NOF Nonstop
18:00-19:00 | Hoezo Kleinkunst
19:00-20:00 | Fryslan Fan
20:00-21:00 | Werom yn de tiid
21:00-00:00 | RTV NOF Nonstop
Klik hier voor programma- informatie