C-dames SC Veenwouden verliezen eerste oefenwedstrijd van VVT · Foto('s):

C-dames SC Veenwouden verliezen eerste oefenwedstrijd van VVT

zaterdag 24 augustus 2013

Volgens voorzitter Gerrit Procee van SC Veenwouden was dit een echte ABIM wedstrijd, Alle Begin Is Moeilijk, dit gezien het wedstrijdverloop en de 0-10 einduitslag. In de eerste helft was het voor alle speelsters wennen, het zoeken naar de juiste posities in het veld, het maken van combinaties en het hogere tempo van de tegenstander.

Tegen een gedegen en ervaren damesteam zoals VVT uit Twijzelerheide liepen de blauwwit dames dan ook snel achter de feiten aan. Na het fluitsignaal van de scheidsrechter waren het meteen de dames van VTT die voorin met snelle speelsters het verschil maakten en de eerste goal scoorden. Voor keepster Titia Groenhof was er daarna geen houden aan en moest ze zes keer een doelpunt toestaan ondanks de goede pogingen van de verdediging van SCVeenwouden.

In de tweede helft waren er zeker kansen op een eretreffer waar Laura van der Heide alleen voor de VVT goalie kwam te staan, haar inzet verdween helaas naast het doel. Naar mate de wedstrijd vorderde begon er zeker lijn te komen in het spel maar waren het de dames uit Twijzelerheide die beter met de kansen omgingen. Toch mogen de beide coaches/leiders Chantal Tijsma en Greta Broersma tevreden terug zien op een goede wedstrijd en kunnen nu verder bouwen aan het team. Volgende week zaterdag 31 augustus staat de return op het programma op sportpark “De Heide” in Twijzelerheide.

Wanneer je het meisjeteam van SCVeenwouden wil versterken dan kan dat. Je bent maandag en woensdag (19.00 uur) welkom op de training.

©Foto’s: Eelke Krol

• 00:00 - 17:00
  • 17:00 - 19:00
  • 19:00 - 20:00
  • 20:00 - 21:00
  • 21:00 - 00:00