Dames Be Quick bieden kampioen PEC Zwolle goed tegenstand · Foto('s):

Dames Be Quick bieden kampioen PEC Zwolle goed tegenstand

zaterdag 02 mei 2015

In het laatste competitieduel ontvingen de dames van Be Quick Dokkum kampioen PEC Zwolle op het Tolhuispark. Coach Robbie Wiersma kon in dit duel slechts over elf dames beschikken omdat de reserves van Be Quick nog niet in veilige haven waren.

Be Quick bood PEC Zwolle behoorlijk tegenstand en kwam na een goed begin zelfs op een 1-0 voorsprong via een prachtig schot van Reina de Vries die haar laatste duel voor de ploeg uit Dokkum speelde. PEC Zwolle schrok zichtbaar van deze achterstand en had zeker tien minuten nodig om te herstellen. Dat deed het via twee spelhervattingen, 1-2. Deze stand leek de ruststand te worden maar in blessuretijd kon Zwolle naar 1-3 lopen.

Ook in tweede helft prima Dokkumer tegenstand

Wie dacht dat PEC Zwolle in de tweede helft de marge naar een ruim verschil zou brengen kwam bedrogen uit. Be Quick bleef zich prima verzetten en stond slechts één Zwolse treffer toe waardoor de eindstand 1-4 werd. Kort voor tijd kreeg Reina de Vries haar publiekswissel en na afloop van het duel werden alle afscheid nemende dames en heren door de voorzitter van Be Quick in de bloemen gezet.

(C) Verslag: Hans Pinkster

• 00:00 - 17:00
  • 17:00 - 19:00
  • 19:00 - 20:00
  • 20:00 - 21:00
  • 21:00 - 00:00