Dames Be Quick Dokkum winnen bekerduel van Bergum · Foto('s):

Dames Be Quick Dokkum winnen bekerduel van Bergum

zaterdag 23 augustus 2014

De dames van Be Quick Dokkum hebben het eerste van de twee duels in de beker tegen Bergum met 2-1 gewonnen. Op het Tolhuispark kreeg het publiek een wedstrijd met twee heel verschillende helften te zien.

Be Quick had in de eerste helft enorm veel moeite om het spel te maken tegen een terugzakkend Bergum dat er een paar keer gevaarlijk uitkwam en na zon half uur spelen terecht op een 0-1 voorsprong kwam. Be Quick bleef daarna te afwachtend en in een te laag tempo spelen zodat Bergum nauwelijks in de problemen kwam.

In de tweede helft een veel  actiever Be Quick dat met drie wissels Bergum bijna de gehele tweede helft onder druk hield. Dat resulteerde in de gelijkmaker van Sabine Woudman die meegekomen naar voren een corner goed intikte. Rianne Okma bepaalde de eindstand op 2-1 door handig in te tikken. Aanstaande zaterdag volgt de return in Bergum.

• 00:00 - 07:00
  • 07:00 - 09:00
  • 09:00 - 10:00
  • 10:00 - 16:00
  • 16:00 - 17:00
  • 17:00 - 18:00
  • 18:00 - 19:00
  • 19:00 - 21:00