Deelnemers gezocht voor nieuwe cadeaubon in Noordoost-Fryslân

Woensdag 09-08-2017
DOKKUM - Vanaf september dit jaar wordt de NOFlike cadeaubon gelanceerd, de nieuwe cadeaubon voor Noordoost-Fryslân. Deze bon is alleen te besteden in Noordoost-Fryslan: van Dokkum tot Drachten, van de Waddenkust tot aan de Alde Feanen. De NOFlike cadeaubon is gegarandeerd goed voor de regio en wordt door een aantal gemeenten en bedrijven ingekocht. Er hebben zich inmiddels diverse winkeliers en bedrijven gemeld waar de bon ingeleverd kan worden. De initiatiefnemers zijn nog op zoek naar meer bedrijven waar de bon vanaf september ingeleverd kan worden.

Aanmelden op de website
Op de website www.noflike.nl is het vanaf deze week mogelijk voor ondernemers om zich bij het initiatief aan te sluiten. De NOFLike Cadeaubon is binnenkort verkrijgbaar in 10, 25 en 50 euro. Voor bedrijven in de regio is de nieuwe cadeaubon een goed idee. Hiermee wordt de regio gesteund en bovendien levert het nieuwe klanten op die vaak meer besteden dan alleen de cadeaubon.

Spaarprogramma
Daarnaast start binnenkort ook het spaarprogramma voor de NOFlike cadeaubonnen voor alle inwoners van Noordoost-Fryslân. Door bijvoorbeeld je zorgverzekering af te sluiten of online aankopen te doen kunnen de cadeaubonnen worden gespaard. Op www.noflike.nl is het nu al mogelijk om je in te schrijven voor het spaarprogramma.

terug naar overzicht

© Foto's: DOKcom


Vandaag op de radio

00:00-18:00 | RTV NOF Nonstop
18:00-19:00 | Goed gestemd
19:00-21:00 | Leafde foar muzyk
21:00-23:00 | De Smachtwacht
23:00-00:00 | RTV NOF Nonstop
Klik hier voor programma- informatie