VIDEO: Dokkum Beach, trekkers en live muziek in De Simmer

Zondag 16-07-2017
DE WESTEREEN - In de tweede editie van De Simmer waren onze verslaggevers live aanwezig bij Dokkum Beach en de Trekkerbehendigheidswedstrijd in Ee. Live muziek werd verzorgd door het duo Eef en Aaf, zangeressen Eva Sinnema en Aafke Zuidersma.

Herre Boskma was deze week te gast voor het Simmerberop. Hij is eigenaar van camping De Zilveren Maan in De Westereen welke hij in 1998 is begonnen. Er zijn veel terugkomende gasten, de sfeer is er goed, de ligging van de camping is goed. De camping ligt naast een kanaal waar mensen kunnen vissen. Meer informatie is te vinden op www.zilverenmaan.nl

Het Simmerblomke ging dit weekend naar het personeel van Talma Hoeve Feanwâlden afdeling het Hofke. Moeder van Bote en Pietsje van der Schaaf-Zwart verblijft al drie jaar op deze afdeling. Als er wordt gekeken met hoeveel liefde en zorg er elke dag voor haar wordt gezorgd verdient dat zeker een bloemetje.

Daarnaast was er weer een vakantieverhaal vanaf Ameland, veel leuke muziek en aandacht voor sport en nieuws uit Noordoost Friesland.

Ook iemand nomineren voor een Simmerblomke, of heeft u een leuk verhaal of evenement? We nodigen u graag uit in de studio in De Westereen. Mail: simmer@rtvnof.nl voor meer informatie.

 

 terug naar overzicht
Eva Sinnema en Aafke Zuidersma bij De SimmerHerre Boskma te gast over het Simmerberop
© Foto's: Marlinde van der Woude


Vandaag op de radio

00:00-18:00 | RTV NOF Nonstop
18:00-19:00 | Hoezo Kleinkunst
19:00-20:00 | Fryslan Fan
20:00-21:00 | Werom yn de tiid
21:00-00:00 | RTV NOF Nonstop
Klik hier voor programma- informatie