DOS herstelt zich tegen VC058 · Foto('s):

DOS herstelt zich tegen VC058

zondag 17 december 2017

DOS heeft zich zaterdag door een 1-3 overwinning op laagvlieger VC058 hersteld van de nederlaag tegen Zeus van vorige week. In een matige wedstrijd was DOS degene die het spel bepaalde, maar aanvankelijk niet goed met de kansen omsprong.

Spelverdeler Hendrik Postma, die door de blessure bij Kees Kloosterman in de basis begon, deed prima werk maar de aanvallers hadden hun vizier niet goed gericht. Uiteindelijk werd de set wel gewonnen. Na een spannende tweede set, die DOS door enkele goede blokkeringen nipt pakte, speelde de ploeg de Leeuwarders helemaal zoek. De laatste set ging door enkele omzettingen in de opstelling verloren.

Desalniettemin heeft de ploeg de aansluiting bij koploper Bolsward weer gevonden. De Kollumerzwagers staan op tweede plek met achtendertig punten uit elf duels. Op 13 januari staat de volgende wedstrijd op het programma, thuis tegen BEO.

• 00:00 - 07:00
  • 07:00 - 09:00
  • 09:00 - 10:00
  • 10:00 - 16:00
  • 16:00 - 17:00
  • 17:00 - 18:00
  • 18:00 - 19:00
  • 19:00 - 21:00