Drie jeugdrenners van Wadro Otto Ebbens winnen hun wedstrijd · Foto('s): Bernard Bentveld
  Bernard Bentveld

Drie jeugdrenners van Wadro Otto Ebbens winnen hun wedstrijd

zondag 28 augustus 2016

Drie jeugdrenners van WV Wadro Otto Ebbens winnen hun wedstrijd

Voorafgaand aan de wedstrijd voor de (A)-Elite-Mannen/Beloften/Amateurs mochten de jeugdrenners van categorie 1 t/m 7 vorige week zaterdag aan de start verschijnen voor de Rindert Algra jeugdronde van de Westereen.

Bij de meeste categorieën kwamen renners solo of met zijn tweeën naar de meet. Uitzondering was categorie 7, waar het peloton sprintte voor de overwinning. Het was mooi te zien en natuurlijk goed voor de wielersport in Noordoost Fryslân dat een heel aantal podium plaatsen was weggelegd voor regionale wielertalenten.

Zo wisten drie renners van de organiserende WV Wadro Otto Ebbens hun wedstrijd te winnen: Finn Hiemstra (categorie 2), Leonie Bentveld (categorie 4) en Jente Klaver (categorie 6). Jesper Melle Rozema (categorie 6) en Tjipke Bosma (categorie 7) kwamen in hun categorie uit op de derde stek.

Ook voor alle renners die niet op het podium stonden, alle lof voor hun sportieve inzet!.

Uitslag van alle WV Wadro Otto Ebbens jeugdrenners:

Categorie; 2 Finn Hiemstra 1e, Dylan Stienstra 5e

Categorie 3, Sven v/d Wal 8e, Jasper Wiersma 11e

Categorie 4: Leonie Bentveld 1e, Sem Visser 6e

Categorie 5: Jesper Melle Rozema 3e, Pieter v/d Veen 12e

Categorie 6; Jente Klaver 1e, Jelmer v/d Velde 4e

Categorie 7: Tjipke Bosma 3e, Johan Veenstra 6e, Redmar Dijkman 7e, Jappie Veenstra 12e

• 00:00 - 07:00
  • 07:00 - 09:00
  • 09:00 - 10:00
  • 10:00 - 16:00
  • 16:00 - 17:00
  • 17:00 - 18:00
  • 18:00 - 19:00
  • 19:00 - 21:00