DTL 1 behaalt mooie overwinning op It Fean 1 · Foto('s):

DTL 1 behaalt mooie overwinning op It Fean 1

maandag 15 september 2014

Zaterdag 13 september moest DTL het opnemen tegen It Fean. DTL en It Fean hadden beide de eerste twee wedstrijden verloren, dus beide teams waren vastbesloten om deze keer twee punten te pakken. Toen de scheidsrechter het startsignaal gaf begon DTL scherp en geconcentreerd aan de wedstrijd. DTL had veel balbezit en er waren veel kansen.

It Fean kon niet veel goede aanvallen neerzetten, waardoor ze niet veel konden scoren. DTL had de verdediging goed dicht en was geduldig met aanvallen. Ook kreeg DTL veel ruimte om te schieten en de goals vielen gemakkelijk in de eerste helft. DTL ging de pauze in met een mooie tussenstand van 14-3.

In de tweede helft was het zaak om goed geconcentreerd te blijven en de verdediging goed dicht te houden. In de vorige twee wedstrijden was het in de tweede helft daardoor misgelopen en dat moest deze wedstrijd niet weer het geval worden. In de tweede helft scoorde It Fean meteen een goal waardoor DTL er aan werd herinnert dat ze niet moesten verslappen. It Fean begon meer van afstand te schieten, waardoor ze meer begonnen te scoren. DTL wist niet meer zo makkelijk te aanvallen en te scoren als in de eerste helft, maar konden It Fean nog wel gemakkelijk voor blijven. Ze eindigden de wedstrijd met een mooie eindstand van 20-11.

De eerste twee punten van het seizoen zijn binnen, nu op naar volgende week wanneer DTL het op moet nemen tegen het bekende Quick 21′ 1. Er wordt dan weer alles aan gedaan om de volgende twee punten te pakken!

• 00:00 - 17:00
  • 17:00 - 19:00
  • 19:00 - 20:00
  • 20:00 - 21:00
  • 21:00 - 00:00