DTL 1 verliest van Harich 1 · Foto('s):

DTL 1 verliest van Harich 1

zondag 31 januari 2016

Zaterdag 30 januari moest DTL het opnemen tegen Harich 1. Harich 1 staat tot nu toe 2 punten boven DTL. Een mooie kans om vandaag gelijk te komen met Harich, wat ook tegelijk een redelijk veilige positie zou zijn voor DTL in dit seizoen.

DTL begon zwak aan de wedstrijd. Harich kwam binnen no time op een voorsprong van 5-1. DTL moest er voor zorgen dat Harich niet nog verder uit ging lopen. In de eerste helft veel onnodig balverlies bij de Hantumers wat vaak werd afgestraft met een doelpunt voor Harich. DTL begon wel met scoren en er vielen redelijk veel doelpunten in de eerste helft. De ruststand was 11-14.

Na de pauze was het zaak om door te blijven vechten en langere aanvallen op te zetten. Harich opende de tweede helft met 2 doelpunten. DTL gaf nog niet op en scoorde weer mee waar de score uiteindelijk kwam op een gelijke stand van 17-17. DTL kon niet op een voorsprong komen en Harich kwam weer voor. Deze wonnen de wedstrijd dan ook met 21-18.

Al met al een mooie wedstrijd maar jammer van het verlies. DTL zal nog een aantal punten moeten behalen willen ze veilig zijn in dit zaalseizoen. Ze hebben hier zelf alle vertrouwen in en hopen dat het publiek hun hier in blijft steunen. Op naar de volgende wedstrijd met nieuwe kansen!

• 00:00 - 17:00
  • 17:00 - 19:00
  • 19:00 - 20:00
  • 20:00 - 21:00
  • 21:00 - 00:00