DTL wint geroutineerd in Emmeloord · Foto('s):

DTL wint geroutineerd in Emmeloord

zondag 14 december 2014

Afgelopen zaterdag moest DTL aantreden tegen Emmeloord. Na de goede overwinning op TDK wilde DTL het goede gevoel vasthouden. Onder toeziend oog van de trouwe uitsupporter, Johannes Minnema, ging de wedstrijd los.

DTL begon sterk aan de wedstrijd met lange aanvallen, maar de doelpunten vielen nog niet en zo kwam er na vijf minuten 1-1 op het scorebord. De aanvallen waren goed en dus werden er nog weinig zorgen geuit. Na vijf minuten begonnen de doelpunten dan ook te vallen. Na tien minuten had DTL al een gaatje geslagen van vier doelpunten. DTL kreeg een kleine tegenslag nadat er een speler uitviel, maar gelukkig had men een goede wissel klaarstaan. DTL ging de rust in met vier doelpunten verschil. In de rust werd er het nodige besproken. Ze moesten gewoon op dezelfde voet doorgaan.

Dat dit niet tegen dovemansoren was gezegd bleek wel, want DTL bleef goed doorgaan met solide spel en rustig wachtend op de kansen die kwamen. Zo gezegd, zo gedaan. Emmeloord probeerde het nog één keer, maar DTL hield het gaatje op vier en Emmeloord kwam niet dichterbij. De doelpunten vielen als rijpe appeltjes bij DTL en het spel bleef solide. DTL speelde het de laatste tien minuten uit en de eindstand was dan ook een zeer terechte 12-20 overwinning. Volgende week krijgt DTL nog een thuiswedstrijd tegen V&V. Ze hopen op veel publiek en dat ze dit spel kunnen voortzetten.

• 00:00 - 07:00
  • 07:00 - 09:00
  • 09:00 - 10:00
  • 10:00 - 16:00
  • 16:00 - 17:00
  • 17:00 - 18:00
  • 18:00 - 19:00
  • 19:00 - 21:00