Friese Boys MC verliest nipt van Kollum MC · Foto('s): Sake Beerstra

Friese Boys MC verliest nipt van Kollum MC

woensdag 03 september 2014

Woensdagavond  3 september stonden de Friese Boys MC en Kollum MC tegenover elkaar op sportpark de Seadkampe in Kollumerzwaag. Voor de MC van Friese boys was het de eerste keer dat er in een elftal op het hele veld gespeeld werd. Met een selectie van maar liefst 16 meiden gaan de Friese Boys MC met goede moed het nieuwe seizoen in.

De  wedstrijd ging het in de eerste 10 minuten gelijk op, daarna kreeg Kollum kans te scoren, 0-1. Kollum scoorde al snel de 0-2 en vlot daarna wist Hester Faber voor Friese Boys de 1-2 binnen het net te schieten. Helaas werd er door Friese Boys een eigen goal gemaakt 1-3, de 4-1 was een van richting veranderde bal.Voor rust maakte Kollum nog de 5-1.

Na de rust kwam Friese Boys fel terug. Er werd goed gespeeld en Bianca van der Veen tekende de 5-2 aan. Nadat Kollum kans zag de 6e goal te maken bleven de Friese Boys meiden gelukkig vertrouwen houden in hun kunnen en uit een vrije trap scoorde Bianca de 6-3. Hester zag kans volledig vrij te komen van de Kollumse achterhoede en scoorde de 6-4. Met een keihard afstandsschot wist Bianca de 5-6 te scoren waardoor de wedstrijd tot de laatste minuut spannend bleef. Met de eindscore van 5-6 konden de MC meiden van Friese Boys met opgeheven hoofd het veld verlaten en trots zijn op hun vertoonde inzet en spel.

• 00:00 - 17:00
  • 17:00 - 19:00
  • 19:00 - 20:00
  • 20:00 - 21:00
  • 21:00 - 00:00