Friese Boys verliest oefenduel van Oostergo · Foto('s): Sake Beerstra

Friese Boys verliest oefenduel van Oostergo

woensdag 19 september 2018

Friese Boys en Oostergo speelden dinsdagavond 18 sept een oefenwedstrijd. De ploeg uit Ee toonde zich de sterkste en won met 0-3. Bij de rust was de stand 0-2.
Het eerste schot kwam van Friese boys maar Pieter van der zwaag zag zijn inzet gestopt door doelman Jelmer Hoekstra.

Aan de andere kant was Lieuwe Sytsma de Friese Boys-verdediging te snel af en dat betekende 0-1. Een schot van Dirk-Jan Heidstra vloog vervolgens via een Oostergo-been net naast het doel. Doelman Hoekstra redde op een inzet van Pieter van der Zwaag. Friese boys-verdediger Rienk Postma keerde een inzet van Lars de Jong op de lijn. Pal voor de thee had De Jong wel succes toen zijn schot via de paal binnenvloog, 0-2.

In de tweede helft was Oostergo dicht bij 0-3. Na een goede aanval schoot Andele Veltman over. Daarna zag Rienk Postma zijn schot gestopt door de bij Oostergo ingevallen doelman Riemer Hoekstra. Het werd 0-3 toen Lars de Jong na een voorzet van Lieuwe Sytsma raakschoot. Dirk-Jan Schreiber was dicht bij 0-4 maar doelman Bloem stopte zijn kopbal. Beide ploegen kregen in de invallende duisternis nog mogelijkheden maar gescoord werd en niet meer.

© Verslag: Bokke Dijkstra

• 00:00 - 17:00
  • 17:00 - 18:00
  • 18:00 - 19:00
  • 19:00 - 20:00
  • 20:00 - 21:00
  • 21:00 - 00:00