Geen doelpunten bij VIOD – Friese Boys · Foto('s): Jacqueline Jongsma
  Jacqueline Jongsma

Geen doelpunten bij VIOD – Friese Boys

zondag 17 mei 2015

De eerste nacompetitiewedstrijd in Driezum tegen Friese Boys eindigde zoals het begon. In een teleurstellende wedstrijd werd met 0-0 gelijk gespeeld. Echte goede kansen werden niet gecreëerd.

Het waren een paar goede pogingen van Erik van der Veen van afstand, maar deze schoten waren een gemakkelijke prooi voor Auke Hoekstra. Net voor de rust werd een goed genomen vrije trap door Jouke Bosgraaf door iedereen gemist en ging net naast. De eerste tien minuten na de rust begon VIOD aan haar beste periode van de wedstrijd, jammer genoeg bleef het bij deze tien minuten. In deze periode liet VIOD de bal goed gaan en zo kwam er even wat meer ruimte.

Hierna werd het spel er niet beter op en kreeg Friese Boys enkele kansen, maar de sluitpost van VIOD, Rutger Atema haalde wel zijn niveau en hield de nul voor VIOD vast. Na drieënnegentig minuten floot de goed leidende scheidsrechter M. Oosting voor het einde. Aankomende zaterdag valt de beslissing in Kollumerzwaag. Aanvang 14:30 uur.

• 00:00 - 17:00
  • 17:00 - 19:00
  • 19:00 - 20:00
  • 20:00 - 21:00
  • 21:00 - 00:00