Gelijkspel DTL tegen het bekende Quick 21 · Foto('s):

Gelijkspel DTL tegen het bekende Quick 21

maandag 22 september 2014

Zaterdag moest DTL 1 aantreden tegen het bekende Quick ‘21 uit Oudega. Twee ploegen die altijd zeer aan elkaar gewaagd zijn, zo ook in deze wedstrijd. Zowel Quick ‘21 als DTL hebben na drie gespeelde wedstrijden nog maar twee punten gepakt. Beide ploegen waren dus gebrand om deze wedstrijd te winnen.

Aan de start van de wedstrijd begonnen beide ploegen gretig en geconcentreerd. Het was Quick ‘21 die de score wist te openen. DTL volgde al snel. DTL wist de rebound in deze wedstrijd goed neer te zetten, waardoor er meerdere kansen gecreëerd konden worden. Ook kon DTL het balbezit van Quick ‘21 verkleinen door zich scherp op te stellen in de verdediging. DTL wist hierdoor een gat te slaan van drie doelpunten verschil. De kansen werden echter niet altijd goed benut, waardoor DTL het gat niet groter kon maken.

De rust werd ingegaan met 6-8 op het scorebord. Wetende dat Quick ‘21 een ploeg is met karakter en doorzettingsvermogen, was het zaak om in de tweede helft de concentratie te behouden. Met maar twee doelpunten verschil, was de wedstrijd nog lang niet gespeeld.

Helaas bleef DTL niet in opper concentratie, waardoor het scoren even uit bleef. Hierdoor kon Quick ‘21 aansluiten en werd de stand gelijk getrokken naar 10-10. Quick ‘21 trok deze lijn door en wisten een voorsprong te behalen. Waar DTL in de eerste helft nog een gat van drie doelpunten wist te slaan, was Quick ‘21 het in de tweede helft. DTL liet het hier niet bij zitten en herpakten zich. DTL volgde Quick ‘21 tot in de laatste minuut, waar DTL nog één keer wist te scoren om het tot een gelijk spel te maken (14-14).

• 00:00 - 17:00
  • 17:00 - 19:00
  • 19:00 - 20:00
  • 20:00 - 21:00
  • 21:00 - 00:00