Geslaagde talentenjacht in het Hart van Kollum

Woensdag 15-02-2017
KOLLUM - Dinsdagmorgen 14  februari voor de achtste keer waren leerlingen van klas 4 SDV van het Lauwers College uit Kollum voor het eerst in het Hart van Kollum met de talentenjacht  een talentenjacht gehouden door de bewoners  van Talant.

En totaal waren er 10 Personen van Talant die zich hadden ingeschreven om een act te presenteren en met veel succes. Ook de leerlingen van het Lauwers college gaven  met veel plezier een voorstelling aan de mensen met verstandelijke en lichamelijke beperkingen. De leerlingen van klas 4 SDV organiseerden deze dag.

Ze hadden een heuse DJ ingehuurd, die de artiesten muzikaal ondersteunde. De bewoners genoten van het optreden door de leerlingen van SDV.

Rody Holsboer van sportcentrum Perfect Fit uit Kollum gaf een demonstratie Kick boksen met leerlingen van het Lauwers College hij en de leerlingen maakten het helemaal af met een spetterend optreden. Het was weer een geslaagde morgen met veel plezier. De SDV leerlingen gingen met een goed gevoel terug naar school.

Winnaars Talant: Eerste prijs Andre de weerman met eigen muziek , Herman tweede prijs met lytse Hille en derde prijs P Gredanis ook met Lytse Hille.

terug naar overzicht
Geslaagde talentenjacht in het Hart van KollumGeslaagde talentenjacht in het Hart van KollumMeer foto's & info op www.rtvnof.nl
© Foto's: Sake Beerstra


Overig nieuws

Vandaag op de radio

00:00-18:00 | RTV NOF Nonstop
18:00-21:00 | Weekend Kick-Off
21:00-00:00 | RTV NOF Nonstop
Klik hier voor programma- informatie