Gezellige drukte op Berte- en Bernebeurs

Zaterdag 18-03-2017
DOKKUM - Een beurs vol met leuke inspirerende activiteiten en informatie voor aankomende en jonge ouders. De Berte- en Bernebeurs werd zaterdag 18 maart georganiseerd in de Bibliotheek in Dokkum.

Op de Berte- en Bernebeurs vondt men een divers aanbod van stands. Zo waren er stands op het gebied van kinderopvang, kraamcadeaus, kraamzorg, babykleding, zwangerschapskleding, draagconsult en -doeken, kindercoaching, voorlezen en meer. Ook waren er activiteiten speciaal voor de kinderen. Lutske Pilat verzorgde de muziekactiviteit ‘Muziek op schoot’.

In de workshop werden ouders met hun kinderen meegenomen in het spel van muziek en liedjes, met behulp van muziekinstrumentjes en zingen. Poppentheater Inkipinki nam de kinderen mee in het verhaal van ‘De kleine Walvis’, gebaseerd op het prentenboek van het jaar dat geschreven is door Benji Davies. Het is een mooi verhaal met een vrolijk einde, leuke liedjes, verschillende poppen en zelfs een aaibare walvis.

Ingka van Fulpen: ,,Met deze voorstelling wil ik de kinderen het gevoel geven dat ze in het boek zitten”. Ook konden de kinderen op de Berte- en Bernebeurs geschminkt worden en was er een meet and greet met Tomke. Ouders die de beurs bezochten kregen een goodiebag mee naar huis.

terug naar overzicht
Gezellige drukte op Berte- en BernebeursGezellige drukte op Berte- en BernebeursKijk voor meer foto's op www.rtvnof.nl
© Foto's: Suzanne Klemann


Vandaag op de radio

00:00-18:00 | RTV NOF Nonstop
18:00-19:00 | Lytse klankjes
19:00-21:00 | Gospel Time
21:00-22:00 | Geloven & Beleven
22:00-23:00 | Harteklanken (Herh.)
23:00-00:00 | RTV NOF Nonstop
Klik hier voor programma- informatie