GVV-turners in de prijzen tijdens finales

Maandag 15-05-2017
LEMMER - Zaterdag 13 mei werden er in Lemmer zowel de District finale voor niveau 15 tot en met 11 gehouden als de Noordoost Nederland finale voor niveau 10 tot en met 6. Voor GVV Veenwouden deden er een recordaantal turners mee aan deze wedstrijd. Maar liefst 16 turners stonden klaar voor deze wedstrijd.

De jongens; Storm Dijkstra, Tyme de Bruin, Ties van Kesteren, Mo Aho Nuur, Joran v/d Wal, Tom van den Bremer, Pieter de Hoop en Martin v/d Wal kwamen in actie tijdens de District Finale. In deze finale mocht Mo Aho Nuur in de categorie benjamin niveau 14 op het podium komen voor de bronzen medaille. Ties van Kesteren mocht in de categorie pupil niveau 14 het zilver in ontvangst nemen en Tom van den Bremer mocht op het podium komen voor de bronzen medaille in de categorie benjamin niveau 13.

Bij de Noordoost Nederland Finale deden Joris Veenstra, Andries Groenewoud, Erwin Lefferts, Fabian de Vries, Tomas Veenstra, Japser Woudwijk en Stefano Tienstra in actie komen en laten zien wat ze konden. De jongens turnden prachtige wedstrijden en voor Fabian de Vries was daar de verassing hij mocht op het podium komen en de zilveren medaille in ontvangst nemen.

Pieter de Hoop, Joris Veenstra, Johan Postma en Stefano Tienstra zullen volgende week, 20 mei, in actie komen tijdens de Nederlandse Kampioenschappen in Amsterdam.

Fotobijschrift:

Eerste foto, onderaan links naar rechts: Pieter de Hoop, Ties van Kesteren, Joran v/d Wal. Boven links naar rechts: Tom van den Bremer, Stefano Tienstra, Jasper Woudwijk en Mo Aho Nuur.

Tweede foto, voorste rij van links naar rechts: Erwin Lefferts, Andries Groenewoud, Fabian de Vries en Stefano Tienstra, achter links naar rechts: Storm Dijkstra, Tyme de Bruin, Joris Veenstra en Tomas Veenstra.
terug naar overzicht
GVV-turners in de prijzen tijdens finalesGVV-turners in de prijzen tijdens finales
© Foto's: Eigen foto's


Vandaag op de radio

00:00-18:00 | RTV NOF Nonstop
18:00-19:00 | Goed gestemd
19:00-21:00 | Leafde foar muzyk
21:00-23:00 | De Smachtwacht
23:00-00:00 | RTV NOF Nonstop
Klik hier voor programma- informatie