PWFoto.nl / Harkemase Boys

woensdag 26 november 2014

Harkemase Boys heeft dinsdagavond de oefenwedstrijd tegen BCV op het kunstgrasveld van De Bosk met 3-0 gewonnen. De doelpunten kwamen van Gersinio Constansia, Joram Smits en Martijn Dijk. Bij Harkemase Boys deed proefspeler Firosan Ademi mee. Ademi heeft de jeugdopleiding van FC Groningen doorlopen en speelde vorig seizoen bij De Graafschap.

De thuisploeg kwam al vroeg op voorsprong. Een verkeerde lange bal van BCV werd door Jesse Renken direct naar Gersinio Constansia gespeeld. De spits tikte in de derde minuut de openingstreffer binnen. Een minuut of vijf voor rust verdubbelde Joram Smits de score. Hij kon een voorzet van Bryan Inge vrij aannemen in het strafschopgebied en schoot het leer hard achter doelman Van der Wal.

Vroeg in de tweede helft belandde een schot van Martijn Dijk vanaf een meter of twintig via de paal en de BCV-doelman in het doel. Zijn goal, de 3-0, zou uiteindelijk de eindstand betekenen. BCV, dit seizoen geplaagd door veel blessures, kreeg nog wel wat kansen op een treffer, maar André Zeldenthuis hield zijn doel schoon.

De volgende wedstrijd van Harkemase Boys is komende zaterdag. Dan speelt de ploeg uit tegen Flevo Boys. De competitiewedstrijd in Emmeloord begint om 14.30 uur.

Scoreverloop: 3. Gersinio Constansia 1-0, 39. Joram Smits 2-0, 47. Martijn Dijk 3-0

Opstelling Harkemase Boys: André Zeldenthuis, Jesse Renken, Erich Jongeling, Adams Sarkodie (46/Klaas Schotanus), Sander van Dijken, Jasper Valentijn (46/Henny Bouius), Firosan Ademi, Martijn Dijk, Joram Smits, Gersinio Constansia, Bryan Inge

Opstelling BCV: Jelle van der Wal, Hendrik Elzinga, Cor de Jong, Bauke Prins, Roeland Rusticus, Mao Sheng Xiao, Mark Jalvingh, Frank Harmens, Fedde Durk Kingma, Roel van der Meulen (59/Robert Stelpstra), Jake Goldsmith

• 00:00 - 07:00
  • 07:00 - 09:00
  • 09:00 - 10:00
  • 10:00 - 16:00
  • 16:00 - 17:00
  • 17:00 - 18:00