Indoor beachtoernooi Triumphera Kollum

Zondag 10-09-2017
KOLLUM - Regen en beachvolleybal gaan normaal niet goed samen. Gezien het groot aantal aanmeldingen wou het bestuur het toernooi dit jaar wel door laten gaan. Aannemingsmaatschappij Pijnacker stelde dit jaar daarom een loods beschikbaar, in plaats van een stukje van het terrein. Hierdoor was het mogelijk om het jaarlijkse beachtoernooi toch door te laten gaan, ondanks de regen.

Verdeeld over 2 poules streden 10 teams tegen elkaar. Jong en oud, leden en sportieve familieleden speelden samen en tegen elkaar. Nadat de poulewedstrijden waren gespeeld, moesten de nummers één en twee van beide poules nog tegen elkaar strijden voor de podiumplaatsen. Uiteindelijk gingen De Vissen er met de eerste prijs vandoor.

Na de prijsuitreiking was het tijd om de barbecue aan te steken. Onder het genot van een hapje en een drankje werd er vooruitgekeken op het aankomende seizoen en werden er nog wat vakantieverhalen besproken. Afgelopen week zijn de eerste trainingen alweer begonnen en zijn de nieuwe teams besproken. Het seizoen is gezamenlijk weer op een gezellige en sportieve manier begonnen. Op naar het aankomende seizoen!

terug naar overzicht
Indoor beachtoernooi TriumpheraIndoor beachtoernooi TriumpheraMeer foto's & info op www.rtvnof.nl
© Foto's: Sake Beerstra


Vandaag op de radio

00:00-18:00 | RTV NOF Nonstop
18:00-19:00 | Lytse klankjes
19:00-21:00 | Gospel Time
21:00-22:00 | Geloven & Beleven
22:00-23:00 | Harteklanken (Herh.)
23:00-00:00 | RTV NOF Nonstop
Klik hier voor programma- informatie