Inhaal fierleppen wedstrijden 1e en 2e klas Buitenpost

Donderdag 13-07-2017
BUITENPOST - Op dinsdag 11 en woensdag 12 juli waren de inhaal wedstrijden van de afdeling Buitenpost.  Gelukkig kon er deze 2 avonden wel gesprongen worden. Ook werden er de eerste licentie diploma’s uitgereikt voor de nieuw komende ljeppers in de tweede klasse. 

En dat de nieuwkomers het ook kunnen liet Geertje Bijlsma van de eigen afdeling  zien,  ze won de wedstrijd bij de famkes.  Bij de fruolje werd Hiske Galema eerste, Jongens B :  Kyrill van Veen, jonges A: winnaar  Stefan Bouma,Junioaren A: Jesper Demmer en bij de senioren B : Hugo Bosgraaf.

Woensdag was de beurt aan de eerste klasse ljeppers. De dagprijzen gingen na de finale gesprongen te hebben naar Bente Vlas ( famkes topklasse) , Dames topklasse was Melanie Heins de winnares, Jonges Topklasser Wietse Nauta won de wedstrijd en de dagtitel met een nieuw persoonlijk record van 18.47m. Bij de junioren  topklasse werd Jesper Demmer eerste, En bij de Senioren toplklasse wist Nard Brandsma te winnen. De volgende wedstrijden zijn op donderdag 26 juli en vrijdag 27 juli ( in de feestweek van Buitenpost).

Op zaterdag 2 september is er het NK fierljeppen voor de Jeugd en dit begint om 14.00u. voor overige wedstrijd  informatie kunt u kijken op de website van de Frysk ljeppers boun. Voor informatie van de eigen vereniging Buitenpost kunt u de Face- book pagina bezoeken.

terug naar overzicht
Inhaal fierleppen wedstrijden 1e en 2e klas BuitenpostInhaal fierleppen wedstrijden 1e en 2e klas BuitenpostMeer foto's & uitslag op www.rtvnof.nl
© Foto's: Sake Beerstra


Vandaag op de radio

00:00-18:00 | RTV NOF Nonstop
18:00-19:00 | Goed gestemd
19:00-21:00 | Leafde foar muzyk
21:00-23:00 | De Smachtwacht
23:00-00:00 | RTV NOF Nonstop
Klik hier voor programma- informatie