KV Flamingo’s laat wederom punten liggen · Foto('s):

KV Flamingo’s laat wederom punten liggen

maandag 22 september 2014

Afgelopen zaterdag traden de Buitenposters aan tegen het Westergo uit Bolsward. Voor de geelhemden is er alles aan gelegen om punten te pakken gezien de stand in de competitie. De wedstrijd begon niet scherp voor de Flamingo’s. Al snel werd tegen een  5-1 achterstand aangekeken. Westergo was geduldiger en creeerde meer kansen.

Mede dankzij afstandsschoten van Ronald Algra, Jelmer Beerda en Anneke Broekhuizen werd de stand teruggebracht naar 5-4. Echter spannend is het nooit geweest.  Bolsward zette de zeilen bij en wist door te stomen tot een 14-7 voorsprong in rust. Flamingo’s moest anders gaan spelen om het tij te keren. De tweede helft waren de Buitenposters feller en wisten meerdere duels te winnen. Met name Andre Bosma schoot met scherp. Hij scoorde viermaal van afstand en wist twee strafworpen te verzilveren. De eindstand was 17-14.

De scores werden gemaakt door Andre Bosma 9, Jelmer Beerda 2, Anneke Broekhuizen, Mariekek Keizer en Rondald Algra allen 1. Komende zaterdag spelen de Flamingo’s om 15.30 uur thuis tegen DWA.

© Verslag: Menno Schaafsma

• 00:00 - 17:00
  • 17:00 - 19:00
  • 19:00 - 20:00
  • 20:00 - 21:00
  • 21:00 - 00:00