VV Kollum MO-11 pakt kampioenschap · Foto('s): Wietse & Maria
  Wietse & Maria

VV Kollum MO-11 pakt kampioenschap

zondag 21 mei 2017

VV Kollum MO-11 is zaterdag 20 mei met passie, strijd en inzet kampioen geworden. Ropta Boys nummer  twee werd met twee punten minder opzij gezet. Al om kwart over negen zaterdag ochtend moest Ropta Boys naast belager van Kollum aan de aftrap verschijnen.

De wedstrijd Kollum MO-11 tegen Zuidhorn stond gepland om kwart over tien. Al snel kregen ze door dat ze zelf in actie kwamen dat Ropta Boys de wedstrijd zou winnen. Na het inspelen en een praatje met de coach, het spandoek en de toeschouwers gereed, ging het spektakel los.

Kollum ging gelijk fel van start en dat leverde een paar kansjes op. Doordat Kollum steeds beter in het spel kwam gingen we de rust in met een verdiende 3-0 voorsprong .De tweede helft speelde Kollum het goed uit en werd de winst veilig gesteld door een 5-0 overwinning. Na de genomen penaltys straalde de coach, blije ouders en toeschouwers en uitzinnige speelsters knalden de kurken los van de kinderchampange en werd er feest gevierd!

Tenslotte als coach: ,,Ik ben super trots op deze toppers, wat we in deze eerste seizoen hebben bereikt met deze nieuwe groep. Ik kijk nu al uit naar het volgende seizoen. Mijn dank gaat ook uit naar  de trainsters Loekie Mout en Susanne Klein die ook een grote bijdrage hebben in dit mooie succes.”

© Verslag: Anno de Haan

• 00:00 - 18:00
  • 18:00 - 19:00
  • 19:00 - 21:00
  • 21:00 - 23:00
  • 23:00 - 00:00