Nog geen punten voor KV Veenwouden · Foto('s):

Nog geen punten voor KV Veenwouden

maandag 11 december 2017

Zaterdag mocht KV Veenwouden de korfballers van SIM uit Haskerdijken ontvangen. Veenwouden was erop gebrand een beter resultaat neer te zetten dan de week ervoor en wilde de punten thuishouden, iets wat niet voor onmogelijk werd gehouden gezien het feit dat SIM ook nog maar één wedstrijd wist te winnen dit seizoen.

Beide ploegen begonnen scherp aan de wedstrijd, al na een paar aanvallen stond er een stand van 2-2 op het scorebord. De ploegen bleken aan elkaar gewaagd en zo ontstond een spannende eerste helft met mooie aanvallen aan beide kanten. SIM kwam in de eindfase van de eerste helft echter wat meer op schot, waardoor Veenwouden met een 6-10 achterstand de kleedkamers op moest zoeken voor rust. Na in de rust een peptalk te hebben gehad van coach Daniël Keizer, kwamen de spelers van Veenwouden vol vertrouwen het veld weer op.

Waar Veenwouden in het begin van deze helft nog mee wist te scoren, werd de afstand tussen beide ploegen uiteindelijk steeds groter. Hoewel beide ploegen hun eigen spel bleven spelen, waren het de spelers van SIM die de kansen beter wisten te benutten. Veenwouden kon zichzelf, ondanks de mooi opgezette aanvallen, helaas minder vaak belonen met een doelpunt. Eindstand van de wedstrijd 11-20 in het voordeel van SIM. Toch een compliment aan de spelers van Veenwouden voor de positieve insteek t.o.v. de vorige wedstrijd.

De spelers van Veenwouden bedanken daarnaast alle invallers en het aanwezige publiek. Hoewel er dit seizoen nog geen punten zijn gehaald, is er volgende week weer een kans. Aankomende zaterdag mogen de korfballers het jaar namelijk afsluiten tegen DTS 1. De wedstrijd zal om 17:20 uur starten in de Surventohal te Surhuisterveen.

Doelpunten KV Veenwouden: Henk Moorlag 5, Anna Tadema 2, Agnes de Boer, Thiadmar Sijens, Meindert Tangerman en Anne Dirk Hietkamp allen 1.

• 00:00 - 17:00
  • 17:00 - 19:00
  • 19:00 - 20:00
  • 20:00 - 21:00
  • 21:00 - 00:00