Be Quick Dokkum Vrouwen bekert verder · Foto('s): Lammert Damsma
  Lammert Damsma

Be Quick Dokkum Vrouwen bekert verder

zaterdag 18 oktober 2014

De dames van Be Quick Dokkum hebben de volgende ronde van de beker bereikt door het thuis spelende Sint Anna Parochie met 2-0 te verslaan. In een beslist niet hoogstaand duel was Be Quick het overgrote deel van de wedstrijd de bovenliggende partij maar echt hoogstaand was het vertoonde spel niet. Toch kwam het op geen enkel moment in de problemen omdat tegenstander Sint Anna nauwelijks aan voetballen toekwam en over de complete negentig minuten sporadisch in de buurt wist te komen van Be Quick doelvrouw Joyce Droogsma.

Be Quick starte in Sint Anna met dezelfde basis als een week eerder tegen HTC en kreeg in de eerste helft meerdere goede mogelijkheden waarvan Amber Werkman door attent doorlopen de 0-1 liet aantekenen. In de tweede helft een zelfde spelbeeld; Be Quick de aanvallende partij en Sint Anna de onderliggende. Nina Heyligers scoorde de 0-2 een kwartier voor tijd en op dat moment was de wedstrijd definitief gespeeld. Ondanks diverse blessurebehandelingen en een vijftal wissels geen tel extra speeltijd dus was het Be Quick dat met de 0-2 winst doorging in de beker.

Komend weekend is Be Quick vrij. Een week later ontvangt het thuis ONS uit Sneek en zoals het er nu uitziet is Reina de Vries dan ook weer van de partij. Ook Donna Miedema en Sabine Woudman zijn dan weer beschikbaar zodat Robbie Wiersma weer wat ruimer in het aantal speelsters komt te zitten.

• 00:00 - 07:00
  • 07:00 - 09:00
  • 09:00 - 10:00
  • 10:00 - 16:00
  • 16:00 - 17:00
  • 17:00 - 18:00
  • 18:00 - 19:00
  • 19:00 - 21:00