RTV NOF Magazine voor passanten in Kollumer jachthaven

Donderdag 13-07-2017
KOLLUM - Het nieuwste nummer van het RTV NOF Magazine is onlangs door enkele dames van de WSV Kollum verspreid onder boot- en campergasten van de jachthaven in Kollum. ‘Een prachtig blad en heel leuk om te lezen tijdens een regenachtige middag op de boot’, verteld een van de passanten als reactie op de uitdeel-actie.

Het RTV NOF Magazine verscheen in juni huis-aan-huis in Dongeradeel, Dantumadiel en Kollumerland c.a. en bevat artikelen met NOS-weerman Gerrit Hiemstra, interviews met vrijwilligers van streekomroep RTV NOF en enkele leuke win-acties. Ook staat het blad boordevol bedrijfsreportages uit Noardeast-Fryslân.

‘De reacties op deze uitgave waren overweldigend, ook de respons op bijvoorbeeld de woordzoeker die in dit blad stond is enorm’, zegt voorzitter Herman de Hoop van RTV NOF. ‘Wekelijks komen de mails met goede oplossingen nog binnen, maar ook de brievenbus zit dagelijks vol met briefkaarten van lezers die een kans willen maken op een prijs’.

Het RTV NOF magazine voorjaar 2017 is online te lezen via deze link en daarnaast verkrijgbaar in de studio van Streekomroep RTV NOF in De Westereen. Wilt u in contact komen met de makers? Mail: magazine@rtvnof.nl. In het najaar van 2017 verschijnt een nieuwe editie. Er is nog beperkt ruimte voor adverteerders in deze uitgave.

terug naar overzicht

© Foto's: Sake Beerstra


Vandaag op de radio

00:00-18:00 | RTV NOF Nonstop
18:00-19:00 | Hoezo Kleinkunst
19:00-20:00 | Fryslan Fan
20:00-21:00 | Werom yn de tiid
21:00-00:00 | RTV NOF Nonstop
Klik hier voor programma- informatie