SC Veenwouden krijgt buur Broekster Boys op bezoek

Donderdag 20-04-2017
FEANWâLDEN - Voor zaterdag staat een mooie derby op het programma in de Tweede klasse I. SC Veenwouden krijgt buur Broekster Boys op bezoek. Op voorhand een prachtige affiche waarbij de wil om winnen aan beide kanten een garantie zal zijn voor een aantrekkelijk pot voetbal.

Voor deze derby tegen Broekster Boys hoeven de spelers niet te worden gemotiveerd. Voor trainer Riemer Kooistra en assistent Lammert Jan Westerlaan kan de wedstrijd tegen Broekster Boys helpen om de positieve flow van de eerste seizoenshelft weer terug te vinden. Het kampioenschap is dan wel uit beeld, maar de nacompetitie schept verplichtingen.

De laatste thuiswedstrijd tegen Be Quick werd met verlies afgesloten. Be Quick was over de gehele wedstrijd gezien iets feller en fitter en won terecht met 1-3. De extra week rust kwam dan ook zeer gelegen voor SC Veenwouden. Spelers hebben hun rust gepakt en kunnen herstellen van allerlei pijntjes. Het lijkt er op dat nagenoeg iedereen weer fit is. Dat is een fijn vertrekpunt voor zaterdag.

Broekster bBys kende vooral de eerste seizoenshelft problemen met blessures en moesten veel punten inleveren. Vanaf de winter zit de buren in een positieve flow. Toch moest de selectie van trainer Ron de Boer de afgelopen weken in de wedstrijden tegen Hurdegaryp, Be Quick en Zeerobben met verlies genoegen nemen. Hierdoor is de kans op het pakken van een prijs voor Broekster Boys zo goed als buiten beeld geraakt. Dat zal in Damwald als een grote teleurstelling worden gevoeld.

De wedstrijd van komende zaterdag begint om 14.30 uur op sportpark De Kemphaan in Feanwalden en staat onder leiding van scheidsrechter Robert de Wit uit Groningen. De wedstrijdsponsoren zijn: Jachthaven ’t Eibertsnêst uit De Westereen, Frisia Burgum terreininrichters en hoveniers, M&K Feanwalden stalinrichting en klusbedrijf en Fysio Bakker uit Feanwâlden en Damwald. Agmet Alie uit F2 is deze wedstrijd Pupil van de Week. De club hoopt u zaterdag te mogen verwelkomen in Feanwalden.

terug naar overzicht


Vandaag op de radio

00:00-18:00 | RTV NOF Nonstop
18:00-19:00 | Goed gestemd
19:00-21:00 | Leafde foar muzyk
21:00-23:00 | De Smachtwacht
23:00-00:00 | RTV NOF Nonstop
Klik hier voor programma- informatie