SC Veenwouden op bezoek bij SC Joure · Foto('s): Eigen foto
  Eigen foto

SC Veenwouden op bezoek bij SC Joure

vrijdag 16 februari 2018

Zaterdag staat voor SC Veenwouden de uitwedstrijd tegen SC Joure op het programma. Na twee weken rust vanwege de weersomstandigheden kan er komend weekend eindelijk weer worden gespeeld. SC Veenwouden zal wat graag de punten mee naar huis nemen. Dat is geen eenvoudige opgave, maar zeker niet onmogelijk.

De selectie van SC Veenwouden is blij dat de natte en winterse weersomstandigheden achter ons liggen. Gelukkig kon er deze week weer worden getraind, maar de omstandigheden om te kunnen trainen zijn lastig. Wat dat betreft zou een kunstgrasveld echt een uitkomst zijn. Niet alleen voor de technische trainingscondities, maar ook ter voorkoming van blessures.

De eerdere wedstrijden tegen SC Stiens en Wykels Hallum konden geen doorgang vinden. Het team heeft deels (gedwongen) rust gepakt, maar ook een stevige bootcamptraining ondergaan. Het is daarom lekker om zaterdag de wei weer in te mogen.

Trainer Riemer Kooistra zal zijn manschappen voorbereiden op een pittige wedstrijd tegen SC Joure. Dat vraag 90 minuten inzet en beleving. SC Joure is een goede en stugge tegenstander. De groenwitten hebben tot nu toe 6 wedstrijden gewonnen en ook 6 wedstrijden gelijk gespeeld. Er werden slechts 2 wedstrijden verloren.

Afgelopen zaterdag werd in de uitwedstrijd tegen SC Stiens in de slotminuten een 1-1 stand nog omgezet in een 1-3 overwinning. Dat zegt iets over de wil om te winnen bij SC Joure. SC Veenwouden is dus gewaarschuwd en zal daar strijd tegenover moeten zetten.

Er wordt zaterdag 17 februari om 14.30 uur afgetrapt op Sportpark de Hege Simmerdyk in Joure. De wedstrijd staat onder leiding van scheidsrechter J. Meints.

• 00:00 - 18:00
  • 18:00 - 19:00
  • 19:00 - 21:00
  • 21:00 - 23:00
  • 23:00 - 00:00