SC Veenwouden wint van FC Grootegast · Foto('s):

SC Veenwouden wint van FC Grootegast

zondag 27 mei 2018

SC Veenwouden wist het laatste competitieduel van dit seizoen te winnen van degradant Grootegast en stelde daarmee de 12e positie op de ranglijst veilig. Daardoor geniet SCV in de nacompetitie het voordeel dat het alle 3 duels thuis kan afwerken. Zaterdag is Willemsoord de eerste tegenstander in het knock-out systeem waarin 8 teams strijden om 1 plekje in de tweede klasse.

De wedstrijd

Het was in Veenwouden op een zeer slecht veld een matig duel waarin beide partijen weinig voor elkaar onder deden. In de 13e minuut nam SCV de leiding toen Albertjan van Zwol raak schoot na een mooie voorzet van Rinse Procee:1-0 In de 20e minuut was het alweer gelijk toen Bouwe Pompstra raak kopte uit een voorzet van Mike Horman:1-1 In de blessuretijd van de eerste helft kwam SCV opnieuw aan de leiding toen Ygram Vrieling raak kopte na een corner van Rinse Procee, keurig met het hoofd terug gelegd door Albertjan van Zwol:2-1

Direct na rust was het opnieuw raak toen Ygram Vrieling keurig zijn tegenstander uitkapte en zijn tweede treffer van de middag in de verre hoek schoot: 3-1 Grootegast kwam in de 70e minuut op 3-2 toen Rolf Hazenberg raak kopte uit een voorzet van Herman Veens. In de 90e minuut bepaalde Henk Mozes de eindstand op 4-2 na een mooie 1-2 combinatie met Luc van der Kooi.

• 00:00 - 07:00
  • 07:00 - 09:00
  • 09:00 - 10:00
  • 10:00 - 16:00
  • 16:00 - 17:00
  • 17:00 - 18:00
  • 18:00 - 19:00
  • 19:00 - 21:00