Sionsberg ontvangt ZKN-keurmerk

Woensdag 19-04-2017
DOKKUM - Sionsberg in Dokkum ontvangt donderdag 20 april 2017 het ZKN- keurmerk van ZKN Nederland. Dit is het kwaliteitskeurmerk voor medisch specialistische klinieken. Onafhankelijk keuringsinstantie Kiwa heeft Sionsberg getoetst op de zware kwaliteitseisen van het ZKN-keurmerk zoals op veiligheid, kwaliteitsbeleid, infectiepreventie en de omgang met noodsituaties. Met het ZKN-keurmerk is de kwalitatief hoogwaardige en veilige zorg voor patiënten van Sionsberg officieel gewaarborgd.

“Dankzij de inzet van onze medewerkers hebben we het ZKN-Keurmerk behaald en daar zijn we hartstikke trots op” aldus Peter Lalkens, Financieel Directeur van de poliklinieken in Sionsberg. De uitreiking van het ZKN-keurmerk is heel belangrijk voor Sionsberg. Lalkens: “Dit keurmerk bevestigd waar Sionsberg voor staat, namelijk kwalitatief goede én veilige zorg, dichtbij huis.”

Het hele zorgproces bewaakt
Donderdag 20 april om 11.00 uur reikt Marijn Lamers, manager Kwaliteit & Veiligheid van ZKN het keurmerk uit aan Peter Lalkens van Sionsberg. Lamers: “Klinieken met het ZKN-keurmerk voldoen aan de strengste kwaliteitsnormen en staan garant voor een optimale behandeling en persoonlijke aandacht voor de patiënt. Het keurmerk bewaakt het hele zorgproces, van diagnose tot het behandelresultaat. Wij zijn verheugd om Sionsberg als ZKN-lid te verwelkomen.”

Sionsberg
Sionsberg in Dokkum biedt op werkdagen medische specialistische zorg en diagnostiek voor iedereen met een zorgvraag. Met onze 14 poliklinieken en 40 medisch specialisten bieden we persoonlijke en toegankelijke zorg, dichtbij huis. Kijk voor meer informatie: www.sionsberg.nl.

Over ZKN
Zelfstandige Klinieken Nederland (ZKN) behartigt sinds 1990 de belangen van 171 (kandidaat)leden, die samen 337 vestigingen door heel Nederland hebben. Klinieken met het ZKN-keurmerk leveren somatisch curatieve medisch-specialistische zorg. Dit kan zowel verzekerd als niet-verzekerd zijn en wordt intra- en extramuraal aangeboden. Omdat ze zich focussen op specifieke patiëntengroepen is de zorg doelmatig en van hoge kwaliteit. Zie voor meer informatie: www.zkn.nl.

terug naar overzicht

© Foto's: RTV NOF


Vandaag op de radio

00:00-18:00 | RTV NOF Nonstop
18:00-19:00 | Lytse klankjes
19:00-21:00 | Gospel Time
21:00-22:00 | Geloven & Beleven
22:00-23:00 | Harteklanken (Herh.)
23:00-00:00 | RTV NOF Nonstop
Klik hier voor programma- informatie