Spannend slot korfbalwedstrijd Veenwouden 1-DWA/Argo · Foto('s):

Spannend slot korfbalwedstrijd Veenwouden 1-DWA/Argo

zondag 13 april 2014

De thuiswedstrijd van de korfballers van Veenwouden 1 tegen DWA/Argo uit Winsum/Bedum begon voortvarend. Binnen tien minuten stond de ploeg die nu op de laatste plaats staat in de competitie op een 3-0 voorsprong. DWA-Argo realiseerde zich daarna dat er meer moest gebeuren wilde de ploeg verzekerd blijven van de tweede plek. Vijf doelpunten op rij zorgden er voor dat er een voorsprong van 3-5 op de borden kwam. Beide ploegen wisten voor de rust ieder nog twee doelpunten aan te tekenen.

Na de rust wisten de gasten de voorsprong uit te breiden met vijf doelpunten (5-10). Veenwouden was in de overtuiging dat er meer in zat gezien het goede spel dat ze de gehele wedstrijd lieten zien. DWA/Argo kwam niet meer aan scoren toe, Veenwouden echter wel. Vooral door het benutten van verschillende kleine kansen werd de afstand ingelopen tot 9-10. In de slotminuten bleef het spannend maar beide ploegen wisten hun kansen niet verder te verzilveren. Doelpunten: Daniël Keizer 3; Henk Moorlag 3; Marije de Graaf 2 en Mark van der Lei 1.

• 00:00 - 17:00
  • 17:00 - 19:00
  • 19:00 - 20:00
  • 20:00 - 21:00
  • 21:00 - 00:00