Spannende laatste thuiswedstrijd Granaet 1 – HHV 1 · Foto('s):

Spannende laatste thuiswedstrijd Granaet 1 – HHV 1

maandag 19 februari 2018

Op zaterdag 17 februari, 15:35 uur mocht De Granaet 1 na de wedstrijd van De Granaet 2 die met 20 – 31 werd verloren, het opnemen tegen HHV 1. De vorige wedstrijd tegen HHV 1 wist De Granaet 1 in een zenuwslopende wedstrijd te winnen met 21 – 22! Na twee nederlagen op rij werd het wel weer eens tijd om punten te pakken.

Na het fluitsignaal van de scheids bleek dat HHV 1 van plan was de punten mee naar huis te nemen. Het stond namelijk na 3 minuten 0 – 3 voor HHV 1. De uitploeg kon hier niet lang van genieten. De Granaet 1 wist de score om te buigen in een voorsprong van 6 – 5 door doelpunten van Karsten, Hanneke, Gerben, Selle en Arend. Het ging een tijdje gelijk op, maar ondanks het doelpunt van Erik en Marieke wist HHV 1 bij rust toch met een voorsprong van 8 – 12 de kleedkamers in te gaan.
Doelpunten scoren en geconcentreerd blijven spelen waren de doelstellingen voor de tweede helft. Doelpunten kwamen er van beide kanten. Dit bleef zorgen voor een achterstand. De achterstand werd wel erg groot toen HHV 1 op een 11 – 18 voorsprong wist te komen. HHV 1 verloor plots de concentratie door een aantal fouten te maken. Ronald wist er 12 – 18 van te maken met een vrije bal, Karsten scoorde daarna een strafworp en even later kregen Arend en Karsten beide nog een strafworp. De Granaet 1 had nog zeker niet verloren. Van een achterstand van zeven punten, waren het er nu nog maar drie 17 – 20. In de laatste vier spannende minuten gaf HHV 1 het niet meer uit handen. Er bleef een verschil van vier punten op het scorebord staan. De Granaet 1 verloor van HHV 1 met 18 – 22 in de laatste thuiswedstrijd van het zaalseizoen.
De laatste wedstrijd van het zaalseizoen wordt over drie weken gespeeld tegen Elko 1.
We willen het publiek bedanken en graag zien we jullie binnenkort weer.

• 00:00 - 17:00
  • 17:00 - 19:00
  • 19:00 - 20:00
  • 20:00 - 21:00
  • 21:00 - 00:00