Eigen foto's

zondag 29 mei 2016

De E1-pupillen speelden dit jaar een goede competitie. De eerste wedstrijd van het seizoen werd meteen verloren tegen Dokkum E1 met 1-4. Dokkum E1 had toen al een wedstrijd gespeeld dus hebben we het hele seizoen op de tweede plaats gestaan. Echter de uitwedstrijd in Dokkum word gewonnen met 2-5! Dokkum en VCR staan nu gedeeld eerste. Het doelsaldo zou het kampioenschap bepalen.

Zaterdag 28 mei moesten ze nog spelen tegen Marrum E2. Op voorhand geen makkelijke tegenstander. Bij de thuis wedstrijd is gebleken dat deze niet snel opgeeft, en gezien het doelsaldo moest VCR flink aan de bak. Met een verschil van maar liefst elf doelpunten moest het team winnen om kampioen te worden. Dat is geen gemakkelijke opgave.

De eerste helft gaat van een leien dakje en er word tien keer gescoord. Marrum ging zeer gemotiveerd aan de tweede helft beginnen en het was billenknijpen voor VCR. De “kampioensgoal” liet lang op zich wachten, niet lang daarna kwam ook nog doelpunt nummer twaalf. De scheidsrechter floot af en VCR mag zich terecht kampioen noemen.

Op de foto van links naar rechts:

Achter: Hylke Sinia, Jelmer Brouwer, leider Willem Dijkstra, Bjorn Bouma, Robert Elverdink en trainer/coach Theun Elzinga. Zittend: Rutmer Jan Dijkstra, Chris Lei, Niels Elzinga en Tobias de Groot.

(C) Verslag: Theun Elzinga

• 00:00 - 17:00
  • 17:00 - 19:00
  • 19:00 - 20:00
  • 20:00 - 21:00
  • 21:00 - 00:00