KV Veenwouden komt tekort tegen WIK · Foto('s):

KV Veenwouden komt tekort tegen WIK

woensdag 12 april 2017
In de eerste thuiswedstrijd op het veld na de zaalcompetitie stond afgelopen zaterdag de derby van Veenwouden tegen WIK ’34 op het programma. De thuisploeg begon de korfbalwedstrijd zeer snel met een voorsprong van 2-0. De gasten waren echter al snel van de schrik bekomen en binnen korte tijd stond er vooral door rake afstandschoten van de Damwâldsters een 2-5 op het bord.
In het vervolg van de eerste helft bleven de beide ploegen daarna om en om scoren. Met een stand van 8-12 werd bij rust de kleedkamer opgezocht. In de tweede helft van de wedstrijd wisten de gasten op verschillende manieren de voorsprong te vergroten. Met kleine kansen, strafworpen, doorloopballen en afstandsschoten werd de voorsprong uitgebreid. Ook de thuisploeg zette nog alles op alles. Enkele kleine blessures noopten coach Johannes Hartholt om wissels in te zetten. Het mocht allemaal niet meer baten. Positief detail is dat invaller Jacob Ytsma tijdens zijn eerste wedstrijd in het eerste team van afstand een doelpunt scoorde.
Doelpunten Veenwouden: Henk Moorlag 5, Anna Tadema 3, Daniël Keizer 2, Johannes de Boer, Marit Haisma en Jacob Ytsma allen 1.

• 00:00 - 07:00
  • 07:00 - 09:00
  • 09:00 - 10:00
  • 10:00 - 16:00
  • 16:00 - 17:00
  • 17:00 - 18:00
  • 18:00 - 19:00
  • 19:00 - 21:00