KV Veenwouden mist scherpte tegen Lemmer · Foto('s):

KV Veenwouden mist scherpte tegen Lemmer

zondag 03 december 2017

De wedstrijd van het eerste achttal van korfbalvereniging Veenwouden onder leiding van Daniël Keizer startte afgelopen zaterdag scherp. In hoog tempo begon de strijd en doelpunten vielen aan beide zijden.

Al snel bleek echter dat Veenwouden wel mee kon doen in de snelheid, maar de scherpte miste. Plaatsfouten volgden elkaar op, vooral in het verdedigingsvak, en de gasten uit Lemmer wisten dit met hun aanval direct af te straffen. Na een 1-0 voorsprong profiteerden de Lemsters en was er een verschil van drie doelpunten.

Het verdere spelverloop in de eerste helft bleef dit beeld houden. Veenwouden bleef vechten voor de kansen, maar verspeelde verschillende malen de bal in het verdedigingsvak waarna met soepel balspel en in een hoog tempo van Lemmer de achterstand groter werd. Met een stand van 3-9 kon de kleedkamer worden opgezocht.

De tweede helft van de wedstrijd wist het vlaggenschip het tij niet te keren. Het snelle spel van Lemmer kende bij tijd en wijle agressieve momenten waar Veenwouden zich niet door liet intimideren. Optreden van de scheidsrechter bleef uit en de gasten konden het verschil in de tweede helft verder uitbreiden. De eindstand werd 6-16.

Doelpunten: Henk Moorlag 3, Agnes de Boer, Anna Tadema en Han Vastenhoud allen 1.

• 00:00 - 07:00
  • 07:00 - 09:00
  • 09:00 - 10:00
  • 10:00 - 16:00
  • 16:00 - 17:00
  • 17:00 - 18:00
  • 18:00 - 19:00
  • 19:00 - 21:00