KV Veenwouden profiteert helft van wind · Foto('s):

KV Veenwouden profiteert helft van wind

zondag 29 maart 2015

Bij regenachtig weer en een harde wind wisten de korfballers van Veenwouden afgelopen zaterdag in de eerste helft nog te profiteren van de wind. Met wind mee en door rustig het eigen spel op te zetten wist de thuisploeg in de eerste helft gelijk op te gaan tegen NKC dat bij de vorige wedstrijd nog een flinke winst wist te behalen.

De kou speelde beide ploegen parten. Door koude vingers ontstonden er meer plaatsfouten dan bij de wedstrijden in de afgelopen maanden in de zaal. Ook het aantal doelpunten bleef hierdoor beperkt. Met een stand van 4-6 werd dan ook gepauzeerd.

In de tweede helft waren de handen voldoende opgewarmd. De tegenstanders profiteerden van het spel voor de wind en wisten met wat beslissingen van de scheidsrechter in hun voordeel de voorsprong snel uit te bouwen. Veenwouden kwam amper meer in het spel en liet zich teveel meeslepen in het spel van de tegenstanders. De eindstand kwam uiteindelijk op 10-23.

• 00:00 - 17:00
  • 17:00 - 19:00
  • 19:00 - 20:00
  • 20:00 - 21:00
  • 21:00 - 00:00