Verliespartij KV Veenwouden tegen SIM · Foto('s):

Verliespartij KV Veenwouden tegen SIM

maandag 15 september 2014

Na twee verliespartijen op rij was het voor Veenwouden 1 en ook voor SIM 1 uit Haskerdijken afgelopen weekeinde zaak om eindelijk wedstrijdpunten binnen te halen.

Veenwouden trad aan op het wedstrijdveld bij SIM en zag al binnen enkele minuten door enkele loepzuivere afstandschoten tegen een achterstand aan van 3-0. Veenwouden wist dit echter door goed te combineren weer om te buigen in een gelijke stand. Beide ploegen creëerden in de fase daarna veel kansen waarbij Veenwouden verzuimde de opgelegde kansen te verzilveren. De thuisploeg bleek zuiverder in de afronding wat er in resulteerde dat met 7-4 de kleedkamer werd opgezocht.

Na de rust scoorden beide ploegen om en om. Het verschil van drie punten bleef in stand tot een stand van 10-7. Veenwouden was in staat lange aanvallen op te bouwen, maar wist net als in de eerste helft dit niet tot onvoldoende te verzilveren. De thuisploeg zette nog een tandje bij en wist met verschillende mooie acties de eindstand op 15-8 te brengen.

Komende zaterdag staat de thuiswedstrijd tegen MN en W 1 uit Hijum op het programma. Start van de wedstrijd is om 15.30 uur. Voorafgaand wordt de wedstrijd Veenwouden 2 – MN en W 2 gespeeld.

• 00:00 - 07:00
  • 07:00 - 09:00
  • 09:00 - 10:00
  • 10:00 - 16:00
  • 16:00 - 17:00
  • 17:00 - 18:00
  • 18:00 - 19:00
  • 19:00 - 21:00