VIOD laat het afweten in Frieschepalen · Foto('s):

VIOD laat het afweten in Frieschepalen

maandag 21 mei 2018

Op een knollentuin in Frieschepalen mocht de VIOD proberen om de afgelopen reeks van goede resultaten een vervolg te geven. VIOD strijdt nog volop mee voor een periode maar daar was deze middag niet veel van te zien. Na een memorabele wedstrijd waarbij de leidsman na 60 minuten uit moest vallen vanwege een blessure werd het uiteindelijk 2-0 voor RWF.

In de eerste helft was duidelijk dat RWF de Driezumers het spel lieten maken, wat overigens niet tot echte kansen kon komen. Via snelle tegenstoten zocht de thuisclub een paar keer de counter en dat leidde na 30 minuten een doelpunt op waar het ongeïnspireerde VIOD bagger verdedigde. Na nog een aantal kansen over en weer gebeurde er verder weinig in de eerste helft.

Na de rust was het VIOD dat beter begon te voetballen. Dit resulteerde in een goede kans maar deze werd op de lat geschoten door Kees Hansma. Na 60 minuten spelen was het de scheidsrechter die ietwat opzichtig naar de grond ging. Het spel lag stil en via telefoontjes naar de KNVB moest er verder worden gespeeld. Uitgerekend de grensrechter van RWF (die papieren heeft voor scheidsrechter) moest de resterende 30 minuten in goede banen leiden. Als schrijver ben ik aan de beurt om hier een verslag over te maken maar wil er verder geen woorden aan vuil maken.

Gezien deze wedstrijd kunnen wij als spelers beter naar ons zelf kijken dan anderen de schuld gaan geven. Uiteindelijk werd het nog 2-0 voor RWF. Volgende week zal er op het kolkende Treffers heech gewonnen moeten worden van kampioen Veenhuizen wil men nog deel uit maken voor de periode. Of Opende moet punten laten liggen. Hoe dan ook, VIOD zal uit een ander vaatje moeten tappen. Aanvang 15.00 uur.

• 00:00 - 07:00
  • 07:00 - 09:00
  • 09:00 - 10:00
  • 10:00 - 16:00
  • 16:00 - 17:00
  • 17:00 - 18:00
  • 18:00 - 19:00
  • 19:00 - 21:00