Voorjaarsmarkt op het Nordwin College

Zondag 19-03-2017
BUITENPOST - ‘Een sfeervolle voorjaarsmarkt met workshops, bedrijven en veel activiteit’ op donderdag 23 maart wordt er van twee tot vijf een gezellige voorjaarsmarkt gehouden op het Norwin College in Buitenpost.

De leerlingen van de groene school laten zich niet onbetuigd bij allerlei activiteiten. Daarnaast worden er workshops gegeven en een aantal bedrijven is vertegenwoordigd. Bij veel van de bedrijven staat duurzaamheid voorop. Het wordt een gezellige voorjaarsmarkt waarbij een grote verscheidenheid aan standhouders aanwezig is.

Het wordt een gezellige voorjaarsmarkt waarbij een grote verscheidenheid aan standhouders aanwezig is. Jong en oud zijn natuurlijk welkom om de markt te bezoeken. Naast de stands zijn er ook meerdere activiteiten zoals: zoals de verkoop van tweedehands boeken, een rommelmarkt, autowassen, foto’s bewerken, een verloting en een aantal leuke workshops.

Het doel van de opbrengst van de voorjaarsmarkt wordt na afloop van de markt door de leerlingenraad bepaald. Iedereen is natuurlijk van harte welkom om een bezoekje te brengen aan het Nordwin College in Buitenpost.

terug naar overzicht
Voorjaarsmarkt op het Nordwin College in Buitenpost
© Foto's: RTV NOF


Vandaag op de radio

00:00-18:00 | RTV NOF Nonstop
18:00-19:00 | Goed gestemd
19:00-21:00 | Leafde foar muzyk
21:00-23:00 | De Smachtwacht
23:00-00:00 | RTV NOF Nonstop
Klik hier voor programma- informatie