VV Zwaagwesteinde (zo) vergroot zorgen Geel Wit · Foto('s):

VV Zwaagwesteinde (zo) vergroot zorgen Geel Wit

zondag 29 november 2015

De zorgen voor Geel Wit beginnen zich op te stapelen na de vierde nederlaag op rij. In De Westereen werd met 3-0 verloren van Zwaagwesteinde. De Readtsjes hadden al vijf keer achtereen verloren en waren dus ook weer eens aan een overwinning toe. Behoudens de eerste tien minuten had Geel Wit niets in te brengen. Halverwege de eerste helft scoorde de thuisclub door een door Theodoor Molenaar van richting veranderd schot van Lieuwe de Roos.

Verder dan een kansje voor Jurjen Metz en een kopbal van Mark Molenaar kwamen de bezoekers niet. Na rust werd Geel Wit helemaal afgetroefd door een veel beter Zwaagwesteinde. ,,Elk duel werd verloren, wij lieten ons de kaas van het brood eten. Dit was onze slechtste wedstrijd tot nu toe. Pieter Oene Smit verrichte nog enkele goede reddingen, anders was het zes of zeven-nul geweest’’, vatte Geel Wit-trainer Kees Slotemaker samen.

Voor aanvang van de wedstrijd moest hij zijn team ombouwen omdat Kevin Kiewiet ziek afhaakte. In de tweede helft viel hij alsnog in.

Opstelling Geel Wit: Pieter Oene Smit; Johan Kolk, Bjorn Wijnberg, Mark Molenaar, Theodoor Molenaar; Pieter Kiewiet (Kevin Kiewiet), Kayan Kiewiet (Christian Molenaar), Jurjen Metz; Bente Bonthuis, Micha Metz, Sander Hekkelman (Lars Molenaar).

• 00:00 - 18:00
  • 18:00 - 19:00
  • 19:00 - 21:00
  • 21:00 - 23:00
  • 23:00 - 00:00