Wederom geen punten voor WIK’34 · Foto('s): Lia Bakker-Peterson
  Lia Bakker-Peterson

Wederom geen punten voor WIK’34

zondag 25 januari 2015

Op 24 januari werd er een wedstrijd gespeeld tussen WIK’34 1 en Harkema 1. De balsponsor voor deze wedstrijd was dit keer Feenstra Internationaal Transport Damwoude. Wegens eerder verlies van de selectie van Damwoude, waren ze er op gebrand om dit keer een winst eruit te slepen.

Al gauw in de wedstrijd, in de vierde minuut, stond het 0-1 voor de opponent. Dit werd door het aanvalsvak van WIK’34 niet geaccepteerd en al heel snel stond het door een mooi afstandschot van Franke Zeinstra op een 1-1 gelijkspel. Door veelal goed spel van beide kanten bleef het hele tijd drie doelpunten verschil tussen de ploegen. Vlak voor de pauze werd het verschil groter en stond een minuut voor tijd 5-12. Door een heel mooi afstandschot van Hanneke Venema in de allerlaatste seconden van de eerste helft werd het 6-12.

In de tweede helft van de wedstrijd bleef het in het begin even spannend als in de eerste. Al liep Harkema uit, de selectie van WIK’34 gaf niet op en scoorde mooie doelpunten. Bij de stand van 6-16 werd er gewisseld van spelers, zodat het wat spel wat frisser en makkelijker zou gaan lopen. Aan het eind van de wedstrijd werd er uiteindelijk van beide kanten wat minder gescoord en door een aantal mooie afstand doelpunten werd de score uiteindelijk bepaald op 13-26 voor de uitspelende ploeg Harkema.

• 00:00 - 17:00
  • 17:00 - 19:00
  • 19:00 - 20:00
  • 20:00 - 21:00
  • 21:00 - 00:00