Dit weekend in Rûnwei Sport

Vrijdag 17-02-2017
DE WESTEREEN - Dit weekend is er weer een nieuwe uitzending van Rûnwei Sport. Zaterdag zijn de verslaggevers aanwezig bij de volgende wedstrijden: SC Veenwouden – Hardegarijp met verslaggever IJde Prins, VV Zwaagwesteinde – Kollum met verslaggever Anton van der Meer en Friese Boys – Ternaard met verslaggever Bokke Dijkstra.

Drogeham – VVT met verslaggever Jan Wagenaar en VCR – Holwerd met verslaggever Lammert Brouwer. Sybrand Grasdijk vertelt alles over de wedstrijd Harkemase Boys – Stedeco en met René van der Weij bespreken we de wedstrijd Balk – VV Buitenpost. De presentatie en techniek in de studio is in handen van Sjoerd van der Werf, Mark Jousma en Gerrit Wijkstra. Zondag is er ook een uitzending van Rûnwei Sport. Dan zijn we bij de volgende wedstrijden: Trynwalden – Geel Wit met verslag van René Terpstra, Surhuisterveen – Gorredijk met verslaggever Aize Tolsma en we zijn bij De Walden – Boornbergum met verslaggever Dicky Wijbenga.

In beide uitzendingen is er ook aandacht voor andere sporten, zoals waterpolo, tafeltennis en korfbal. We houden u ook op de hoogte van alle tussenstanden. Zondag is de presentatie en techniek in de studio is in handen van Kees Bakker, Lisa Taekema en Willem Mulder.

terug naar overzicht


Vandaag op de radio

00:00-18:00 | RTV NOF Nonstop
18:00-19:00 | Goed gestemd
19:00-21:00 | Leafde foar muzyk
21:00-23:00 | De Smachtwacht
23:00-00:00 | RTV NOF Nonstop
Klik hier voor programma- informatie