Dit weekend in Rûnwei Sport

Vrijdag 19-05-2017
DE WESTEREEN - Dit weekend is er weer een nieuwe uitzending van Rûnwei Sport. Zaterdag zijn we aanwezig bij de volgende wedstrijden:

VV Buitenpost – SC Feyenoord met verslaggever IJde Prins , de wedstrijd SC Veenwouden – Omlandia met verslaggever Aize Tolsma en Marrum – Ternaard met verslaggever Jan Wagenaar. Daarnaast is verslaggever René Terpstra aanwezig bij de wedstrijd SC Kootstertille – Heraclieden en we zijn bij GSVV – ODV met verslaggever Anton van der Meer. Sybrand Grasdijk doet een voorbeschouwing op de wedstrijd UNA – Harkemase Boys, we bellen met Jan Kamminga over Hardegarijp – Pelikaan S en Meindert van der Schaaf vertelt de luisteraar de hoogtepunten van Gramsbergen – Be Quick Dokkum.

De presentatie en techniek in de studio is in handen van Luitzen de Boer en Herman de Hoop. Zondag is er ook een uitzending van Rûnwei Sport. Dan zijn we bij de wedstrijd Surhuisterveen – Actief met verslag van Lammert Brouwer. In beide uitzendingen is er ook aandacht voor andere sporten. We houden u ook op de hoogte van alle tussenstanden. Zondag is de presentatie en techniek in de studio is in handen van Jaap Melessen en Kees Bakker.

terug naar overzicht


Vandaag op de radio

00:00-18:00 | RTV NOF Nonstop
18:00-19:00 | Goed gestemd
19:00-21:00 | Leafde foar muzyk
21:00-23:00 | De Smachtwacht
23:00-00:00 | RTV NOF Nonstop
Klik hier voor programma- informatie