Weer geen punten voor KV Flamingo’s · Foto('s):

Weer geen punten voor KV Flamingo’s

zondag 25 januari 2015

De bouwbedrijf Tamminga formatie speelde afgelopen zaterdag thuis de return tegen koploper It Fean. De uitwedstrijd werd eerder met één punt verschil nipt verloren. Dus een onmogelijke opgave tegen de lijstaanvoerder was het zeker niet. Na zestig minuten strijd nam echter It Fean de punten mee naar huis.

De pupillen van de week waren Elsa Stellema en Juliët de Jong. Juliët gooide de wedstrijdbal, gesponsord door Autowas en Tankstation Veenstra (Texaco), prachtig door de korf. Na het beginsignaal van scheidsrechter Van der Veen namen de bezoekers gelijk de leiding met twee doelpunten. Flamingo’s kon maar met moeite de korf vinden, maar streed zich uiteindelijk terug naar 5-5. De dames van It Fean zorgden met twee treffers weer voor een gaatje. André Bosma liet gelukkig net voor rust van zich horen met twee mooi uitgespeelde doelpunten. (7-7)

Begin tweede helft kon de Flamingo’s verdediging niet voorkomen dat de bezoekers vlot uitliepen naar 7-10. Dit verschil was uiteindelijk niet meer in te lopen. Peter Gerlsma kwam nog versterking brengen, maar dit mocht niet meer baten. Flamingo’s verliest met 12-15. Aankomende zaterdag speelt Flamingo’s 1 om 20:30 uur tegen De Granaet 1 in Dokkum.

© Verslag: Ruben Sijtsma

• 00:00 - 18:00
  • 18:00 - 19:00
  • 19:00 - 21:00
  • 21:00 - 23:00
  • 23:00 - 00:00