WIK’34 verliest van Zunobri · Foto('s): Marrit Klomp
  Marrit Klomp

WIK’34 verliest van Zunobri

maandag 27 april 2015

Zaterdag 25 april stond de wedstrijd k.v. Zunobri 1 – k.v. W.I.K.’34 1 op het programma. Een vrij onbekende tegenstander voor W.I.K.’34 waar nog maar één keer eerder tegen was gespeeld. Hierbij werd er in een thuiswedstrijd nipt gewonnen.

W.I.K.’34 begon niet scherp genoeg aan de wedstrijd en kwam vrij snel op een 1-0 achterstand. Door een mooie uitstartbal en een kleine kans wist W.I.K.’34 de stand om te draaien in een 1-2 voorsprong. Maar vlot daarna nam Zunobri het hef weer in eigen handen en brachten de stand op 9-3 waarna de scheidsrechter voor de rust floot.

In de rust werden de tactieken besproken en bijgesteld. W.I.K.’34 moest de aanvallen beter neerzetten om tot scoren te komen. Helaas lukte het W.I.K.’34 in de tweede helft niet meer om Zunobri bij te benen. De wedstrijd werd dan ook verloren met een stand van 15-8. Op zaterdag 9 april zal W.I.K.’34 het in een uitwedstrijd opnemen tegen Boelenslaan.

Doelpuntenmakers: Taeke Visser 3, Miranda Krol 2, Johan Boskma 2 en Femke Swart

• 00:00 - 17:00
  • 17:00 - 19:00
  • 19:00 - 20:00
  • 20:00 - 21:00
  • 21:00 - 00:00